S’ka më kufij për Shpat Dedën, ai pajiset me një pasaportë të “liberalizuar”

By

Njëri ndër problemet kyçe me të cilat përballet shoqëria kosovare dhe që në diskursin publik është trajtuar me prioritet të lartë, është lëvizja e lirë në disa vende të Europës. Liberalizimi i vizave për zonën Schengen, më nuk do të jetë problem për njërin nga këngëtarët kosovarë.

Shpat Deda ka marrë nënshtetësinë e Shqipërisë, një shtet ky që ka disa vjet që udhëton lirshëm në vendet e Schengen-it.

Këngëtari e ka prezantuar këtë të mërkurë pasaportën e tij të re në Instagram me krenari, dhe ky dokument mbanë stemën e shtetit shqiptar.

“Kufij, çfarë tani”, shkruan ai, duke iu referuar të ashtuquajturit “izolim” të kosovarëve brenda kufijve të shtetit të tyre. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm