Sipas horoskopit këto janë shenjat më me fat në dashuri

By

Tre shenjat e zodiakut janë më me fat në dashuri më 22 shtator 2023:
1. Demi

(20 prill – 20 maj)

Qoftë në një klimë të ngrohtë apo të ftohtë, ju ndjeni se atmosfera e freskisë përshkon stilin tuaj të jetesës dhe romancën tuaj gjatë ekuinoksit të vjeshtës, dhe kjo ndjehet shumë mirë për ju. Tani jeni në pikën me partnerin tuaj ku nuk keni pse të shqetësoheni për … shumë.

Sigurisht, ka gjithmonë gjëra për t’u shqetësuar, por më 22 shtator 2023, do të vendosni që dëshironi të ktheni një fletë të re dhe thjesht t’i lini gjërat të rrëshqasin. Ju nuk jeni aq të shqetësuar për t’i veçuar gjërat siç ishit vetëm disa javë më parë, dhe kjo është për shkak se keni mësuar. Pse të shqetësoheni? Nëse një gjë do të ndodhë dhe ju nuk mund ta parandaloni atë, atëherë pse të çmendeni për të?

Ju dhe partneri juaj keni adoptuar një qëndrim të ngjashëm, dhe ky është ndikimi i Peshores në marrëdhënie. Meqenëse të dy i besoni njëri-tjetrit, mendoni se nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Kështu shkon, dhe kështu shkon.

2. Peshorja

(23 shtator – 22 tetor)

Dita e parë në qytet, Peshorja? Oh po. Është sezoni juaj; është koha e Peshores dhe ju e ndjeni çdo centimetër të saj. Gjatë ekuinoksit të vjeshtës, do të ndiheni pak më të sigurt për personin me të cilin jeni se kurrë më parë, dhe gjithashtu do të kuptoni se shumë nga kjo ka të bëjë me qëndrimin – tuajin. Ka ikur kohët kur i bëni kërkesa këtij personi. Kjo ndodh sepse jeni më pak të shqetësuar.

Ju të dy duket se keni arritur në një pllajë të re … ju e kuptoni njëri-tjetrin. Ky kuptim i ri çon në biseda të shkëlqyera. Dhe, më 22 shtator 2023, do të zbuloni se një nga bisedat tuaja do të jetë aq zbuluese dhe interesante sa do të hapë një horizont krejtësisht të ri për ju. Ju e shihni këtë person edhe më të veçantë se më parë dhe ndjenja është e ndërsjellë. Sot është një ditë bashkimi për të dy.

3. Shigjetari

(22 nëntor – 21 dhjetor)

E vetmja gjë që vlerësoni gjatë ekuinoksit të vjeshtës është të dini më në fund se ku po shkoni në lidhje me marrëdhënien tuaj. Është sezoni i diellit të Peshores tani dhe kjo ndihmon jashtëzakonisht shumë. Si ndikon sezoni retrograd në horoskopin e dashurisë së çdo shenje të horoskopit këtë javë
Nuk ju pëlqen të ndiheni të pasigurt nëse partneri juaj është apo jo besnik ndaj jush. Dhe më 22 shtator 2023, do ta dini se partneri juaj është mirë dhe nuk do t’ju tradhtojë kurrë.

Përvoja ju bën të dyshoni për shumë gjëra, kështu që kur arrin Ekuinoksi i vjeshtës, është pothuajse një gëzim i papritur të mendosh se dikush të do aq sa të jesh i sinqertë për qëllimet e tij. Sot është ajo ditë dhe do ta dëgjoni nga buzët e tyre: ata ju duan dhe dëshirojnë të qëndrojnë me ju dhe vetëm ju deri në fund të kohës. Sa mirë për ty, Shigjetar. Endrrat behen Realitet.

Artikuj të ngjashëm