Sparks me klip të ri!

By

‘Mu a lekt’ ishte projekti i parë i këngëtarit Sparks që mori vëmendje mediatike që me debutim. Ndërkaq ditët e fundit të 2015-tës u kthye sërish në Kosovë e Shqipëri për të punuar me një projekt të ri.

Klipi tashmë është xhiruar nga Max Production dhe është në fazën e montazhit.

Kënga do të jetë më ndryshe e punuar në muzikë nga Cricket Beats e ndërsa teksti është shkruar nga vetë Sparksi.

Projekti do të lançohet në mes të muajit janar.

Artikuj të ngjashëm