Si të vishemi për ditët me mbi 30-të Gradë? Na e thonë ca të famshme

By

Assesi s’duhet ta lini motin e nxehtë që të përzihet në stilin dhe modën tuaj.

Ndonëse jashtë “po zien” nga i nxehti, ka zgjidhje për këtë punë që të ndjeheni rehat dhe të dukeni bukur.

Ca gjëra të kombinuara me njëra tjetrën, ca materiale të lehta do e bënin perfekte veshjen tuaj për këto ditë dhe nuk ka se çfarë ju del në rrugë, vetëm ju duhen ca ide fantastike.

Prandaj më poshtë po ua sjellim Kate Moss, Sienna Miller e Rihannan si insporim për këto ditë që të bëjnë të të vlojë truri nga i nxehti…

celebrity heatwave fashion - celebrity summer fashion

celebrity heatwave fashion - celebrity summer fashion

celebrity heatwave fashion - celebrity summer fashion

celebrity heatwave fashion - celebrity summer fashion

celebrity heatwave fashion - celebrity summer fashion

celebrity heatwave fashion - celebrity summer fashion

Artikuj të ngjashëm