Si kanë ndryshuar të famshmit tanë të preferuar gjate viteve? (FOTO)

By

Duket sikur të ishte dje kur e bukura dhe e reja Angelina Jolie e luajti rolin e Lara Croft. Por besoni ose jo, kanë kaluar gati 20 vjet që nga ajo kohë.

Kjo na ka bërë që të jemi kureshtarë rreth asaj se si duken tani ajo dhe të famshëm të tjerë që ishin të njohur në vitet ’90, prandaj ne vendosëm t’i krahasojmë paraqitjet e tyre të asaj kohe dhe tani.

Disa kanë ndryshuar në mënyrë drastike me kalimin e viteve, ndiësa të tjerët kanë bërë ndryshime të lehta në pamjen e tyre. Megjithatë, ka ende të tillë që kanë arritur të mbeten pothuajse njëjtë si më parë.

Jennifer Lopez

Angelina Jolie

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Tom Hanks

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Britney Spears

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Jennifer Aniston

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Leonardo DiCaprio

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Lindsay Lohan

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Renée Zellweger

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Kim Kardashian

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Miley Cyrus

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Nicole Kidman

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Reese Witherspoon

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Scarlett Johansson

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Courteney Cox

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Richard Gere

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Blake Lively

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Lisa Kudrow

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Drew Barrymore

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Jennifer Lawrence

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Megan Fox

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Eva Green

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Ashley Judd

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Monica Bellucci

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Julia Roberts

24 Close-Up Comparisons That Show How Our Favorite Celebrities Have Changed

Artikuj të ngjashëm