Si e shfrytëzoi Merita Latifi periudhën e karantinës që të krijonte emër?

By

Emri i saj u bë mjaft popullor këtë periudhë me coverin e këngës “Qa me bo”.

Edhe pse të gjithë e dëgjuam këtë projekt, pak kishim informacione për këngëtaren.

Më 21 maj Merita lansoi produksionin “Vera pa mërgimtarë” që përshtatet me gjendjen aktuale në vend e flet për mungesën e diasporës sonë për shkak të mbylljes së kufijve.

E ftuar për Prive, ajo na prezantoi veten e saj dhe planet për të ardhmen. Këngëtarja po ashtu tregoi se si arriti të shfrytëzojë karantinën si momentin e saj ideal për të depërtuar në industrinë e muzikës. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm