Shtatë shenjat që tregojnë se ai po ju fsheh diçka

By

Të gjithë kanë sekrete që i mbajnë vetë, por çdo marrëdhënie duhet të bazohet në besim. Komunikimi i rregullt është thelbësor, por nëse partneri juaj dëshiron të fshehë diçka, duhet të dini se si t’i bëni ata të thonë të vërtetën.

Shenjat që ata lenë gjatë momentin që gënjejnë janë të dukshme, ndaj ne ju sjellim më poshtë 7 momente, në të cilat mund t’i dalloni se po gënjejnë sipas ‘Bright Side’:

Zëri i tyre ndryshon

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Ata shmangin kontaktin me sy

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Kur u përgjigjeni pyetjeve tuaja, përgjigjet e tyre janë të paqarta dhe sytë e tyre lëvizin më shpejtë

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Ata i bëjnë të tjerët të ndjehen të vetëdijshëm

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Gjuha e tyre e trupit tregon që ata janë nervozë rreth jush

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Ata e shmangin thelbin e bisedës duke u përpjekur të ‘shpëtojnë’ nga ajo

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Ata janë të përfshirë në punë më shumë se zakonisht

7 shenjat që tregojnë se ai po të fsheh diçka

Artikuj të ngjashëm