Balluket që i kishin të gjithë para 10 vitesh po rikthehen!

By

Balluket anësore, ajo pjesë e flokëve që mbulonte gjysmën e ballit dhe syrit e që ishte trend gjithandej nga viti 2006 deri 2010, po bën një rikthim!

Aso kohe u bënë trend nga femrat më me influencë në industrinë e asaj kohe si Paris Hilton, Nicole Richie, Luren Conrad e që frymëzuan miliona gra të bënin këtë stil flokësh.

Ndonëse disa nga e kujtojnë me turp atë epokë, në fakt ky stil flokësh po rikthehet, sipas pasarelave që kemi parë këtë vit.

Po rikthehet si një nga trendi më i madh i flokëve për pranverën e vitit 2020.

Kerry Washington 2019 Vanity Fair Oscars Party - Side Swept Bangs

Taylor Swift 2020 Sundance Film Festival - Side Swept Bangs

Reese Witherspoon - Side Swept Bangs Halle Berry 2019 Golden Globe Awards - Side Swept Bangs

Burimi: INSTYLE

 

Artikuj të ngjashëm