Shqipja ia thotë Ardit: “Dua shtatë a tetë, por nuk përfundoj kurrë te një”

By

Shqipja ka biseduar me Ardin për temën e dashurisë dhe personat që munden t’i pëlqejnë asaj.

Ajo i tha atij se zemra e saj është e ngrirë dhe e ka vështirë që t’i pëlqejë dikush.

“Dua shtatë apo tetë, por prapë nuk përfundoj kurrë te një”.

“Kjo më ndodh sepse zemra ishte është e ngrirë e mbyllur, vështirë të pëlqejë ndokënd”, ka thënë Shqipja./Klankosova.tv

Artikuj të ngjashëm