Shqipja e tensionuar me Ganiun, replika të forta mes vete (VIDEO)

By

Shqipja dhe Ganiu kanë debatuar sëbashku.

Ajo i tha se “nga ty kam ndëgjuar ofendime, gënjeshtra, mashtrime”.

Ai i tha mos “ma fyej intelegjencën”.

Shqipja iu përgjigj duke i thënë se “nuk ta fyej intelegjencën, unë të tregoj ty sa intelegjent je që del bllof me llafet e tua”.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm