SHOKUESE! Donjeta rrëfen torturën e produksionit pas largimit nga Big Brother

By

Si e ftuar në Wazzup, Donjeta Sejdiu rrëfeu një prej episodeve më të vështira gjatë aventurës në Big Brother.

Vajza nga Prishtina shpalosi për herë të parë detajet e asaj që pasoi vendimin për ta lënë shtëpinë më të famshme në trojet shqiptare.

Për Wazzup, Donjeta zbuloi se ajo dhe Damiano kanë qëndruar të izoluar në hotel për disa ditë deri të merrej vendimi për rikthim eventual.

Sejdiu ka treguar trajtimin ç’njerëzor që i bëhej asaj e që në fakt ishte komplet ndryshe prej Damianos i cili nuk privohej nga telefoni apo televizori.

Detajet shokuese në videon e mëposhtme nga minuti 4:30

https://www.youtube.com/watch?v=pX6_F3m5-vQ

Artikuj të ngjashëm