Shën Valentini i Lorit: Super atmosferë në Prishtinë! (VIDEO)

By

Shumë kemi parë e dëgjuar sot mbi fytyrat publike dhe mënyrën se si e pritën ata festën e Shën Valentinit.

Mirëpo të tjerë, pa shumë pompozitet, këtë festë e kanë shënuar në mënyrën e tyre – punë.

Në këtë grup hyn edhe këngëtarja Loreta Kaçka – Lori të cilën kjo festë e gjen në Prishtinë.

Në prani të shumë personave të mbledhur për të festuar Shën Valentinin nën tingujt e muzikës së Lorit dhe bendit të saj, këngëtarja ka ofruar një atmosferë të paharrueshme.

Videoja e mëposhtme nuk i lë hapësirë fjalëve. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm