SELO Posta hapë pikën e re në Prishtinë

By

Kompania e njohur SELO Tours, po vazhdon zgjerimin e biznesit.

Në Prishtinë tashmë është hapur SELO Posta, postë kjo që ofron shërbim të shpejtë dhe korrekt për klientët.

Si kompani e njohur tashmë që 30 vite me linjën e mjetëve të transportit, posta e tyre u hapë më 1 gusht.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë të tyre.

Artikuj të ngjashëm