Santiana-Shqipes: Edhe nëse dal jam e lumtur që s’jam si ti (VIDEO)

By

Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Santiana ka pasur një debat me Shqipen, dhe atë, goxha të ashpër.

Santiana e ka quajtur Shqipen “manipuluese” dhe “të pafytyrë”.

“Edhe me dal jam shumë e lumtur që u kam treguar njerëzve se kush je ti, një e pafytyrë, rrence dhe manipuluese. Të paktën unë nuk ua rrehu njerëzve krahët e me ua ngul thikën, siç bën ti ”, i ka thënë Santiana.

Për më shumë detaje ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm