Samanta e 2Ton vijnë ‘Bashkë’

By

Sapo është publikuar projekti i parë i përbashkët mes 2Ton dhe Samanta Karavellos.

Kënga e titulluar ‘Bashk’ mban vulën e Alandyt nga Max Production me tekst të 2Ton dhe Fifit teksa edhe për videoklipin gjithashtu është përkujdesur Max.

Kjo këngë premtnon të jetë një ndër hitet e pakontestueshëm të këtij viti.

Shijojeni!

Artikuj të ngjashëm