Sallonet janë mbyllur! Ja si të hiqni gelin nga thonjtë në shtëpi

By

Padyshim nuk jeni vetëm nëse jeni duke pyetur veten se si të hiqni manikyrin në shtëpi.

Meqenëse sallonet e thonjve janë mbyllur për shkaqe sigurie, shumë femra kanë mbetur duke vajtuar për faktin se mund të jetë një muaj ose dy derisa ato të mund të kthehen në sallon – dhe vie një moment që duhet të hiqni gelin plotësisht nga thonjtë.

Së pari, me një limë largoni shtresën e sipërme të gelit duke ushtruar shumë pak presion gjatë gërryerjes.

Së dyti, mbushni një enë deri në 1 ose 2 cm me aceton që e përdorni për llakun e thjeshtë të thonjve.

Mbani disa minuta thonjtë të aceton dhe pastaj filloni të shtyni gelin. Mos e largoni dhunshëm, nëse geli nuk hiqet lehtë ose nuk e keni gërryer sa duhet ose futni gishtat prapë në aceton për 2 minuta.

Në videon e mëposhtme ndiqni hapat vizualisht.

 

 

 

Artikuj të ngjashëm