Sa para merr nga një dasmë Albatrit Muqiqi? (VIDEO)

By

Këngëtarët kosovarë janë ajo kategori e popullatës që gjithmonë ka jetuar shumë më mirë se të tjerët.

Kjo sepse arti i tyre, gjithmonë është paguar dhe vlerësuar nga publiku, derisa ata mbeten tejet të kërkuar gjithmonë në koncerte e dasma (kur janë nga ata që merren me muzikë popullore).

E sonte në Nd’rrimin e Natës, këngëtarit Albatrit Muqiqi që këndon qysh shumë i ri, iu kërkua ta tregonte shifrën që kërkon ai për të kënduar në një dasmë!

Por në “Haje ose Thuaje”, ai nuk përgjigjet dot por ha, derisa thekson disa herë që është taksapagues i rregullt dhe i deklaron fitimet nga muzika në Agjencinë Tatimore të Kosovës!

Artikuj të ngjashëm