Rregullat e modës që na i mësoi Jennifer Lopez!

By

Jennifer Lopez për shumë gjatë po mban titullin si ikonë mode!

Është fakt që pas një dukje perfekte të një të famshme qëndron një ekip i tërë, që konsiderojnë deri më të voglin detaj. Pjesë e arsyes pse Jennifer duket gjithnjë e përsosur është edhe ekipi i saj i stilistëve Rob Zangardi dhe Mariel Haenn, të cilët punojnë fort që të gjejnë rrobat që përqafojnë cdo formë të trupit të saj, te zgjedhin ngjyrat perfekte për të, në mënyrë që veshjet e Jennifer të qëndrojnë përgjithmonë në kujtesën tonë.

Po kur Jennifer me të vërtetë i pëlqen diçka, ajo sigurohet që ta mbajë në rotacion. Me kalimin e viteve ajo ka krijuar një stil që e karakterizon dhe ka disa veshje të caktuara që ajo i vesh përsëri.

Nuk mund të gabosh me një bluzë të prerë

Jennifer Lopez Style Lessons

 

Vathët hallka nuk dalin kurrë nga moda

Jennifer Lopez Style Lessons

Kur je në dyshime, vishu e tëra e njëjtë

Jennifer Lopez Style Lessons

Ngjyrat neutrale nuk janë aspak të mërzitshme

Jennifer Lopez Style Lessons

Guxo të hapësh dekoltenë

Jennifer Lopez Style Lessons

Një kapelë ndryshon komplet dukjen

Jennifer Lopez Style Lessons

Investo në çizme mbi gjunjë

Jennifer Lopez Style Lessons

Një rrip e bën gjithë diferencën

Jennifer Lopez Style Lessons

Kohë pas kohë rehatohu në veshje sportive

Jennifer Lopez Style Lessons

 

Artikuj të ngjashëm