Rozana si Beyonce ? (FOTO)

By

Nuk është i vogël numri i këngëtarëve dhe artistëve shqiptar që kopjojnë ato botërore,dikush me këngë dhe dikush me dukje.

Rozana Radi ështe ajo që do të imitoj Beyonce në spektaklin televiziv “Your face sounds familiar” që transpetohet në Klanin shqiptar.

Kujtojmë që ky spektakël është mjaft i famshëm në versione të shteteve të ndryshme botërore dhe evropiane, derisa artistë dhe këngëtarë imitojnë yje të ndryshme botërore.

Por si do të ia dalë Rozana të sjellë Beyonce, mbetët të shihet këtë javë në spektaklin e lartëcekur./PRIVE.AL/

12935391_10208567035043614_1604249731_n

 

Artikuj të ngjashëm