Ju kujtohet kjo këngë kur Geti për herë të parë i këndoi publikisht Marinës? (VIDEO)

By

Aso kohe lidhja e tyre ende nuk ishte publike, por me të dëgjuar tekstin të gjithë e kuptuam.

Getoar Selimi po përflitej në vitin 2015-të për një lidhje romantike me moderatoren Marina Vjollca, por as njëri e as tjetri nuk kishin deklaruar asgjë në publik.

Ishte kënga “Tirana Lifestyle” ajo që shoi dyshimet, ku përveç se që këndoi me motrën e të dashurës, ai i përmendi asaj dhe emrin.

“Jom marinar i vetëm i krejt marinës”, ishte pjesa e tekstit vargjet e së cilit u shkruan nga Selimi, që hodhën në publik përfundimisht lajmin se ata janë bashkë, sepse ai edhe po i këndonte e e konfirmoi në mënyrë indirekte.

Artikuj të ngjashëm