Ronela Hajati tani me paraqitje ekstravagante por dikur ‘gocë shtëpie’!

By

Ka një personalitet tejet rebel dhe një zgjuarsi të pashoqe të cilën e ka dëshmuar plot herë.

Këngëtarja e famshme Ronela Hajati me paraqitjet e saja ekstravagante dhe me llojet e këngëve që këndon, na bën të mendojmë se ajo ka qenë një vajzë tipike e padëgjueshme që nuk e ka dashur aspak shkollën.

Por ja që Hajati na e vërtetoi të kundërtën, duke treguar se jo që i ka shkuar shkolla, por që nga klasa e parë e deri në fund të vitit të katërt në gjimnaz, ajo i ka pasur që të gjitha 10-ta gjithmonë.

Madje, Ronela ka rrëfyer se edhe të ëmën e ka pasur mësuese në shkollën ku ndiqte mësimet dhe se ajo e ka kontrolluar gjithmonë suksesin e saj. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm