Ronela Hajati ishte brune e përbetuar, por e patë si bionde?

By

Këngëtaren Ronela Hajati, e kemi parë gjithmonë e gjithmonë si brune.

Ashtu e ka skalituar imazhin e saj tek ne ajo! BRUNE

Por në anën tjetër, s’po duket aspak keq as si biondinë. Këngëtarja së fundmi ka provuar disa paruke të reja, dhe po i shkojnë shumë si pamje.

Ronela pse s’na vjen njëherë si bionde?

Artikuj të ngjashëm