Sakrificat e Beren Saat për rolin e ri

By

Beren Saat së shpejti do të luajë një rol të ri, në të cilin supozohet se ka fuqi magjike.

Roli i saj duket se do të ketë mjaft ngarkesë emocionale dhe psikologjike, për këtë arsye Beren ka menduar që tani të kërkojë ndihmën e duhur.

Ajo ka filluar takimet me një astrologe, psikologe dhe life coach, duke marrë kështu këshillat e saj.

Ndryshe, Beren është njëra prej aktoreve më të paguara në Turqi. Ajo njihet për shumë role në seriale e filma.

Artikuj të ngjashëm