Rita Ora sërish imazh i …?!

By

Pas kampanjës ‘Get the London Look’ për Rimel, Ora ka nënshkruar një tjetër marrëveshje me po të njëjtën kompani.

Tashmë Rita reklamon linjën e saj për Rimel.

“Rimmel: Colourfest Lip and Nail Collection” mban emrin kjo fushatë e marketingut që e ka emrin e shqiptares të stampuar në paketim.

Përpos kësaj këngëtarja do të jetë pjesë e filmit ‘Southpaw’ fotografitë e para të së cilës kanë qarkulluar.

Nga këto imazhe është kuptuar se roli i saj do të jetë një vajzë e droguar dhe e rrahur.

rita

Rita model_small

Artikuj të ngjashëm