Remzie Osmanit i vidhet banesa?!

By

Remzie Osmani javën e kaluar në Prive tregoi për sukseset dhe impenjimet e fundit që po i shkojnë mirë.

Por jo gjithçka pasur përfundim të bukur. Ditë më parë, siç mëson Prive, është grabitur banesa e këngëtares që gjendet në kryeqytet.

Dëmet nuk janë bërë të ditura por kuptohet që janë vjedhur sende me vlerë.

Artikuj të ngjashëm