“Re në thonj”, trendi që po bën namin në Instagram

By

Instagrami ka rol të madh të përhapjen e një trendi në të gjithë botën.

Influencues nga e gjithë bota ka mundësinë që të bëjnë atë që duan në Instagram – të përhapin trende të reja me ndjekësit.

Nga thonj, flokë, grim, veshje të gjitha këto në një rrjet social që ka ndikuar edhe në mënyrën se si e shohim të bukurën.

E tani, trendi më i ri që po bën namin në Instagram janë thonjtë më manikyr të dizajnuar me re.

Ndiqni më poshtë disa nga këto dizajne dhe pse jo të frymëzoheni për takimin e radhës me estetisten.

Burimi: Refinery

 

Artikuj të ngjashëm