Publikohet projekti ‘Asaj’ nga Arta Bajrami dhe MC Kresha

By

Pas premierës në Prive, tashmë është publikuar edhe në Youtube bashkëpunimi mes Arta Bajramit dhe MC Kreshës.

Ky projekt mban titullin ‘Asaj’ dhe është produkt i ArbaSound me tekst të vetë dy artistëve.

Shijojeni të plotë më poshtë

Artikuj të ngjashëm