Publikohet një këngë e padëgjuar e George Michael (VIDEO)

By

Një këngë e padëgjuar më parë George Michael është publikuar për të parën herë në BBC Radio 2.

E titulluar This Is How (We Want You To Get High), melodia e këndshme dhe tërheqëse u incizua gjatë regjistrimeve përfundimtare të studios së yllit në vitin 2015.

Përmes fjalëve të mprehta tregohet se si prindërit kalojnë zakonet e tyre më të këqija, me George duke thënë “Unë gjithmonë do të përpiqem ta rregulloj jetën time”.

DJ Zoe Ball i Radio 2 tha se u emocionua shumë me të dëgjuar këngën.

“Absolutisht e bukur”.

Artikuj të ngjashëm