Pse të qenit dembel është çelësi i suksesit?

By

Ne gjithmonë inkurajohemi që të jemi nxënë, por sipas autorit bestseller Michael Lewsit që njihet për romanet The Big Short, Moneyball dhe Flashboys është pikërisht e kundërta.

Ai thotë se dembelia është çelësi i suksesit, shkruan The Independent.

“Përtacia ime më shërben si filtrues”, tha Lewis.

“Diçka duhet të jetë shumë mirë para se të vendos se çka është mirë”.

“Ai i tha këto në një intervistë me Ryan Smith, shefin ekzekutiv të Qualtrics në Samitin Insight të këtij viti.

Ideja është që nëse ju do ta lejoni veten tuaj që të jeni përtac, ju do të investoni kohë dhe përpjekje vetëm në punën që është shumë e mirë dhe të cilën nuk ka gjasë të mos e bëni.

Ky është një koncept tejet i huaj në kulturën e sotme ku shumica nga ne kanë vështirësi që të relaksohen dhe ndjejnë sikur duhet të punojnë gjithmonë.

Artikuj të ngjashëm