Pse Arifhikmeti nuk është pro ‘Stupcave’ në ‘O sa mirë’?!

By

Aktori i njohur Xhevdet Jashari, i cili tashmë njihet me rolin e Arifhikmetit tek seriali “O sa Mirë”, disa muaj më parë kishte lajmëruar daljen nga ky serial. Nuk shkoi gjatë dhe ai u rikthye.

Por, sa e kishte të vështirë adoptimin me aktorët e rinj, pse vendosi të kthehet dhe çka mendon për përfshirjen e ‘Stupcave’ në serial, e kuptoni në storien e gazetares Maki Bajrami.

Artikuj të ngjashëm