A i ka prishur punët Sabri Fejzullahu me Nysretin e Sinan Hoxhën?!

By

Janë qe një kohë të gjatë pjesë e skenës e muzikës shqiptare, të dashur për publikun e me një krijimtari të madhe pas vetës.

Javë më parë në portalet online u raportu për një prishje të raporteve në mes miqëve të vjetër, Sabri Fejzullahu e Nysret Muqiqi. Arsyet që gjoja kishin çuar në këtë krisje marrëdhëniesh, u thanë që kishin të bëjnë me dasmën e të birit të Nysretit, Albatirit, dhe kërkesat e Sabriut për listën e të ftuarve të dasmës.

Se cila është e verteta e tërë kësaj historie? A flasin në mes vete dyshja në fjalë, mund ta kuptoni në storien e përgatitur nga emisoni ‘Prive’

Artikuj të ngjashëm