Prisni pak? – Çka po zihet mes Tunës dhe Skerdit?

By

Me sa duket një super bashkëpunim është rrugës.

Dy artistë të dashur për publikun shqiptar, Skerdi dhe Tuna papritmas u shfaqën nga i njëjti vendi dhe të dy postuan fotografi me përshkrimin ‘A je’.

Ky po që është sinjal i një bashkëpunimi që sjell këta dy këngëtarë bashkë për herë të parë..

Nuk ka ende detaje rreth projekti, veç që videoklipin po e xhiron Full Moon Production nga Shqipëria.

Artikuj të ngjashëm