PREMIERË: Majki, vjen me ‘Kcen’

By

Sapo është publikuar projekti i ri solo nga Majki i Babastars, ‘Kcen’.

Kjo këngë ka beat të  STR8 FiYA dhe Dujas kurse ka videoklip të vizuelizuar nga Entermedia.

(lajmi i plotë së shpejti)

Artikuj të ngjashëm