RITA ORA MUND TË LARGOHET NGA THE VOICE UK?!

By

Para pak dite u bë publik lajmi se këngëtares shqiptare Rita Ora iështë bërë oferta për të qenë pjesë e “The Voice”edhe në sezonine ardhshëm.
Mirëpo se a do të jetë prezent apo jo, prezantuesi Marvin Humesshfaqet skeptik.
Në një intervistë për Daily Star Humes ka thënë se do të ishtemirë nëse Ora do të vazhdonte të ishte pjesë e panelit por duhetpasur parasysh që ajo ka qenë e nominuar për Oscar dhe ështënjë ndër këngëtaret më të kërkuara, dhe kjo gjë më bën të dyshojse në sezonin e pestë do të kemi një tjetër femër në juri.
Akoma nuk është vendosur nga ekipi i Ritës për ofertën që iështë bërë por ajo që ka qarkulluar në media është se prezenca e saj aty i ka shtuar këtij program televiziv 10 milionëshikues./Prive.al

Artikuj të ngjashëm