KY ËSHTË VIZIONI I GENC PRELVUKAJ PËR BLEGTORINË!

By

Genc Prelvukaj është i kyçur në politikë e me ndërrimin e qeverisë ka ndërruar
edhe Ministria ku reperi ka punuar.
Nga këshilltar politik në MKRS tashmë mban të njëjtin post në Ministrisë e
Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
E për blegtori reperi ka një vizion. Në një fotografi të postuar para pak minutash
në rrjetin social facebook Genci ka shkruar: “Blegtoria, në një të ardhme shumë të afërt”.
Teknologjia mesa duket do të ndikojë edhe në mjeljen e lopëve./Prive.al
genc

Artikuj të ngjashëm