“Po ndihem si njeriu më i keq në botë” Santiana mes lotëve flet me Bucin për të dashurin e saj

By

Santiana dhe Buci kanë biseduar me njëri-tjetrin, për marrëdhënien e Santianës me të dashurin e saj.

Buci i ka ndenjur afër dhe është munduar që t’ia justifikojë se kjo e gjitha është një lojë, ai do ta kuptojë.

Por Santiana është shprehur se ka hasë në shumë vështirësi për të qenë bashkë me të dashurin e saj, dhe është e dobët vetëm para tij.

“Ai nuk e meriton mu lëndu, po ndihem si njeriu më i keq në botë”, ka thënë Santiana.

Por për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm