PM hyn në industrinë e modës, çka po sjellë DJ-i?

By

Puna vetëm sa ka shkuar duke iu shumëfishuar në aspektin e profesionit primar – muzikës, pas daljes nga “Big Brother VIP” por DJ PM nuk do kufizohet me kaq.

View this post on Instagram

A post shared by Pajtim PM Krasniqi (@djpm_)

Ai do të eksperimentojë në ujëra të tjerë, më saktësisht në ata të modës.

Përmes rrjeteve sociale, DJ-i i njohur ka bërë të ditur detajet e para të sipërmarrjes së tij më të re.

Bëhet fjalë për një dyqan online. “Visuals” është konceptuar si dyqan lokal me shumëllojshmëri të brand-eve.

Në këtë sipërmarrje, PM nuk është vetëm por me Vis Gjinovcin nga Prishtina, i angazhuar prej kohësh në industrinë e veshjeve.

Për këtë arsye, Pajtimi dhe Visi kanë marrë rrugë drejt Stambollit. Shumë suksese! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm