“Personin që e du më së shumti në jetë nuk e kam takuar kurrë”, për kë po flet Gania?

By

Alba dhe Gania në një moment kanë biseduar për njëri-tjetrin dhe një këngëtare që u pëlqen dyve.

Gania i tha se Dafina Zeqiri është njëra prej këngëtarëve që e pëlqen dhe preferon më së shumti. Të njëjtën gjë e tha edhe Alba se i pëlqen Dafina Zeqiri.

“Personin që e du më së shumti në jetë nuk e kam takuar kurrë”, ka thënë Gania.

Ata e kënduane dhe këngën e saj në bashkëpunim me Alban Skenderaj, “Copa copa”./Klankosova.tv

Artikuj të ngjashëm