“Përdor zjarrin” – mënyra si e përballon stresin aktorja e njohur qenka e paparë

By

Aktorja e famshme amerikane Anne Hathaway ka folur për revistën Town and Country, e do jetë edhe imazhi i kopertinës për muajin Shkurt.

anne hathaway town country february 054208763

E aktorja e famshme, fituese e çmimit Oscar ka thënë se e menaxhon stresin në një mënyrë fort të veçantë, ku përfshihet edhe zjarri.

“Vëreni një matës kohe në telefon, merreni pranë një qiri dhe shkruani gjithçka që ju shqetëson. Nxirreni të tërën në letër. Mos e lexoni. Kur të përfundojë koha që i keni caktuar vetes, merreni letrën dhe digjeni. E gjithë energjia dhe zemërimi bëhen tym”, ka thënë aktorja Hathaway.

anne hathaway town country february 054208763

Artikuj të ngjashëm