‘Për Lumturinë’ kënga më e re nga Stine dhe Natti Daja (VIDEO)

By

Është publikuar bashkëpunimi më i ri i këngëtarit Stine me Natti Daja me titull ‘Për Lumturinë’.

Muzika dhe teksti është realizuar nga Natti.

Ky projekt vjen i shoqëruar me videoklip të cilin mund ta shihni në linkun e mëposhtme.

Kujtojmë që Stine ka qenë aktiv me këngë të reja këtë vit krahasuar me ato të kaluarat.

Artikuj të ngjashëm