Për ditën e të dashuruarve këngëtarja shqiptare e uron veten!

By

Jo të gjithë Shën Valentini i gjen në lidhje, por të dashuruar i gjen të gjithë.

Dashuria është një dimension i gjerë, e më shpesh se rrallë ne harrojmë të duam veten së pari.

Por këngëtarja e njohur shqiptare Ilira nuk ka harruar t’i shprehë vetes dashurinë në këtë datë.

Në një postim në llogarinë e saj në Instagram, ajo shkruan:

“Urime Dita e Shën Valentinit! Nuk mund ta shpjegoj sa shumë e dua veten! Kam qenë me veten për 25 vjet dhe shpresoj që kjo dashuri nuk do të mbarojë kurrë! Gjithnjë e dëgjoj veten dhe jam gjithnjë krah vetes. Dashuri përgjithmonë.”

Artikuj të ngjashëm