Pa cenzurë (+16): Poezia pornografike që u bë virale!

By

Të martën emisioni NIN në Klan Kosova i’ua kushtua pjesës erotike dhe pornografike të folklorit shqiptar, bazuar nga publikimi i librit të Vlora Nikçit e titulluar “Këngë popullore erotike” në vitin 2019.

Përpos Vlorës, të ftuar ishin edhe Sadri Fetiu, Dr. Letërsisë dhe Rrustem Berisha, Dr. i Folkorit.

Gjatë emisionit Rrustem Berisha recitoi një poezi pornografike e cila u bë virale dhe kishte shumë komente mbi të.

Berisha e reciton këtë poezi si dëshmi që të tilla vargje ka pasur shumë dekada më herët, pasiqë njihet si doktor i folklorit dhe përgjatë viteve ka pasur shumë hulumtime sa i përket kësaj fushe./Prive.al

Kujdes: Poezia e mëposhtme nuk preferohet për persona nën moshën 16 vjeçare

Artikuj të ngjashëm