Nuk i pëlqente pamja, vajza nga Durrësi rregullon hundën dhe mjekrën në Da Vinçi (VIDEO)

By

për dikë, mund të jetë e frikshme dhe madje e paparamendueshme që të bëjë një ndërhyrje kirurgjike në fytyrë.

Por meqë aq shumë ka avancuar mjekësia, kushdo që nuk është i kënaqur me mënyrën se si duket, mjafton të ketë pak guxim, që ta përmirësojë veten sepse gjithçka do të shkojë mirë.

Këtë e dëshmon edhe kronika e Prive, nga klinika Da Vinçi në Tiranë e Prishtinë, ku bëhet çdo operacion kirurgjik që iu shkon në mend.

Diosela Koljaka, është 24 vjeçarja nga Durrësi, që ka bërë ndërhyrje në mjekër dhe në hundë, e tërë procesi shfaqet përmes kronikës më poshtë.

Ndiqeni!

Artikuj të ngjashëm