Nuk do ta besoni pse përfundoi në gjyq Afrim Muqiqi

By

Ka të reja në rrafshin personal dhe të karrierës por një zhvillim i çuditshëm dhe i padëgjuar më herët është ai që tërhoqi vëmendjen kohëve të fundit mbi Afrim Muqiqin.

Këngëtari e gjeti veten në gjyq për një ngjarje të ndodhur në vitin 2012. 

Por për çfarë realisht bëhet fjalë?! Çka thotë vetë Afrimi për aktakuzën?! Si po shkon procesi gjyqësor?!

Maki Bajrami ua sjell detajet përmes materialit të mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm