Nuk do besoni çka ka të personalizuar Blerim Destani (FOTO)

By

Se Blerim Destanit nuk i mungon pothuajse asgjë, për këtë s’kemi fare dyshim.

Një prej meshkujve më të pashëm shqiptarë njihet për jetën e tij luksoze, makinat, vilat, pushimet etj.

Por, që do vinte dita që ai të kishte të personalizuar edhe thikën me të cilën pret mishin, për këtë s’do na shkonte mendja.

Ka qenë vetë Destani që e ka zbuluar një gjë të tillë përmes një postimi në rrjete sociale nga një restorant me mishin dhe thikën në fokus, ku emri dhe mbiemri i tij janë të gravuara.

Edhe këtë e pamë! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm