Një tjetër bashkëpunim mes artistëve shqiptarë konfirmohet!

By

Sezona e nxehtë po vjen e me të dhe prurjet më të menduara të artistëve tanë.

Bashkëpunimet mbesin receta më e përdorur në këtë stinë të temperaturave të larta.

Një nga to do të jetë nga dy artistë të rinj por të suksesshëm në diskografinë shqiptare.

Rino Sopjani dhe Nushi janë bërë bashkë për duetin e parë mes tyre që duket se është krijuar nga Cekic.

Këto janë detaje bauzar nga imazhi i përbashkët i skuadrës që po punon në këtë  prurje./Prive.al

Artikuj të ngjashëm