Ngjashmëria e madhe mes Norës sa ishte e vogël dhe Renées do ju habisë! (FOTO)

By

Se gjenet bëjnë punën e tyre tek trashëgimtarët kjo dihet shumë kohë më parë por se ato të kenë ndikim aq të madh sa që ngjashmëria mes dy gjeneratave të jetë aq e përafërt kur dy palët janë në të njejtën moshë kjo po që është një befasi.

Rast konkret ka ndodhur me këngëtaren e njohur Nora Istrefi e cila ka kohë që është bërë nënë.

Gjenetika në rastin e Norës duket se ka funksionuar për mrekulli e këtë gjë më së miri na vërteton kolazhi i mëposhtëm ku shfaqë atë sa ishte në moshën e njejtë me vajzën e saj.

Ato duken si dy ‘motra’ binjake të cilat duket se kanë lindur në të njejtën periudhë.

Shpresojmë që përpos gjenetikës Renée nga prindërit e posaçërisht nëna të marrë edhe talentin në muzikë e që në të ardhmen të zëvendësojë nënën e saj në këtë sferë njejt siç veproi edhe Nora vite më parë. /Prive.al/

rene nora

Artikuj të ngjashëm