Nga tani e tutje, “Maison De Parfum” mund ta gjeni edhe në ‘Prishtina Mall’

By

Ditën e djeshme ka hapur dyert në qendrën më të madhe tregtare në vend, shtëpia luksoze e parfumeve “Maison De Parfum Prishtina”.

Nga tani e tutje, “Maison De Parfum Prishtina” do të mund ta gjeni edhe në qendrën tregtare “Prishtina Mall”.

Një ambient tejet i veçantë, i menduar për këtë shtëpi që është më e frekuentuara për ata që dëshirojnë të mbahen mend për aromën unike.

Nëse dëshironi të mbaheni mend, atëherë ka vetëm një vend që mund të gjeni aromën që mund t’iu identifikojë.

Parfumat të cilat janë UNIK dhe me të vërtetë specialë, tashmë do të mund t’i gjeni edhe në dyqanin që gjendet në “Prishtina Mall”.

Vizitojeni këtë hapësirë që brenda vetes ka ‘Parajsën’ dhe aromën që keni kërkuar përherë!

Me këtë rritje, “Maison De Parfum Prishtina” e dëshmon edhe një herë se është shtëpia më e madhe e brendeve luksoze të parfumeve.

Asnjëherë nuk gaboni nëse zgjedhja juaj e parfumeve është “Maison De Parfum. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm