Nga ky kancer nuk vuajnë vetëm femrat! Babai i Beyonce flet për sëmundjen e rëndë

By

Mathew Knowles po flet hapur për luftën e tij me kancerin e gjirit. Babai i muzikanteve Beyoncé dhe Solange Knoëles u ul me Michael Strahan të Good Morning America për një intervistë ekskluzive që transmetoi të mërkurën në mëngjes. Të dy zhvillojnë një bisedë të thelluar në lidhje me diagnozën e fundit të Mathew.

Image result for solange beyonce mathew

“Si ishte t’i tregosh familjes tënde për diagnozën?” pyet Michael. Edhe pse nga intervista përqendrohet rreth Mathew dhe luftën e tij të tanishme me kancerin, flet edhe për përvojën e ecjes nëpër këtë udhëtim me familjen e tij pranë tij.

Image result for solange beyonce mathew

Biznesmeni u divorcua nga Tina Knowles në 2011 pas 30 vjet martese, por të dy janë zbuluar së bashku duke mbështetur vajzën e tyre në raste të ndryshme dhe duket se kanë pasur një ndarje miqësore.

Artikuj të ngjashëm