Nesër albumi, Skerdi zbulon cila këngë është më personale

By

Nesër, më 10 tetor, Skerdi lanson albumin e tij.

”Ëndrra e fëmijërisë”, sjell artistin me 18 këngë të punuara deri në detaje.

Ai ka treguar se cila është kënga e tij më personale në album dhe poashtu, zbuloi se me kë ka punuar.

Poashtu, Skerdi ka folur edhe për një periudhë të errët të jetës së tij.

 

Artikuj të ngjashëm